Loading...

Over mij

Mijn naam is Hans Pot en ik ben zelfstandig adviseur op het gebied van financieel-administratieve en fiscale zaken voor startende ondernemers, zzp-ers en het midden-en kleinbedrijf. Het ondernemen zit mij in het bloed. Mijn ouders hadden een groentewinkel in de stad Utrecht. Ik weet wat het is om ondernemer te zijn en met welke uitdagingen en problemen je als zelfstandige te maken krijgt.

Onder mijn klantenkring is een breed scala aan ondernemers. Van vertalers tot consultants, van een gitaarschool tot een projectinrichter en van advocaten tot arboartsen. Ik vind het ontzettend mooi om vanuit mijn vakgebied een bijdrage te kunnen leveren aan al die uiteenlopende ondernemingen.

De uitdaging aan mijn vak is dat de vraagstukken zich bevinden op het snijvlak van cijfers en wetgeving. Ik houd van het optimaal oplossen van financiële en fiscale puzzels. Vanzelfsprekend volg ik de ontwikkelingen op de voet, zodat ik mijn cliënten proactief kan adviseren en begeleiden.

Mijn stijl is open, eerlijk en informeel. De dienstverlening kenmerkt zich dan ook door een persoonlijke benadering. Mijn klanten bepalen zelf welke werkzaamheden zij aan mij willen uitbesteden. Soms verzorg ik de gehele financiële administratie: van het verwerken van de financiële administratie tot aan het samenstellen van de jaarrekening en belastingaangiften. Maar steeds vaker willen klanten een belangrijk deel van de administratie zelf doen, waarbij ik dan als vraagbaak fungeer en ondersteuning bied voor de ingewikkelder financiële en fiscale zaken.

Ook help ik starters met het opzetten van hun onderneming, bijvoorbeeld bij de keuze van de rechtsvorm, het opstellen van een financieel ondernemingsplan of het inrichten van de boekhoudsoftware.

Ik werk met moderne middelen en ik stimuleer mijn klanten om zoveel mogelijk zelf te doen, zodat ze hun onderneming financieel-administratief goed leren kennen. Mijn kantoor is gevestigd in Bunnik, maar ik werk ook vaak op locatie bij klanten.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

2024 balance administratie. All rights reserved.